Experiență în domeniu

2022 25ani logo 300x300px

Ultimele noutăți

Standardul EN 12477: Mănuși de protecție pentru sudori

EN 12477 | Mănuși de protecție pentru sudori (versiunea consolidată)

Standardul european EN 12477 specifică cerințele pentru metodele de testare pentru mănușile de protecție pentru sudarea manuală, debitarea și procesele conexe. Mănușile de protecție pentru sudori cu standardul EN 12477, sunt conforme cu standardul EN 420, dar sunt semnificativ mai lungi și protejează mâinile și încheieturile în timpul sudării și lucrărilor conexe. De asemenea, protejează împotriva stropilor mici de metal topit, expunere scurtă cu expunere limitată la flacără, căldură convectivă și de contact și razele UV din arc.

Materialul pentru mănuși oferă o rezistență electrică minimă de până la 100 V (curent continuu) pentru sudarea cu arc. În plus, protejează împotriva șocurilor mecanice.

Standardul face distincție între mănușile de tip A și cele de tip B.

  • Mănușile de tip A îndeplinesc cerințe mai înalte și sunt recomandate pentru procesele de sudare grele
  • Mănușile de tip B oferă mai multă libertate de mișcare și sunt preferate pentru sudarea TIG.

Mănușile de protecție la sudare trebuie să fie marcate clar ca tip A sau B.

Citește mai departe...

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Stimate vizitator, furnizorii noştrii sunt firme consacrate în domeniul producţiei de utilaj, echipamente, dispozitive, accesorii  şi tehnologii de sudare din Germania, Italia şi Republica Cehă. Principalul criteriu de alegere a acestora a fost raportul preţ/calitate cât mai bun pentru utilizatorul român.

 

TBi Industries GmbH Germania

Logo_TBi

 

 

Producător german cu veche tradiţie pentru pistolete de sudare MIG/MAG, WIG, Plasmă şi debitare cu jet de plasmă, consumabile pentru sudare/debitare şi accesorii pentru sudare/debitare. Sloganul "Pregătiţi pentru ziua de mâine!" ne prezintă strategia celei de a 3-a generaţii a familiei Binzel de a fi cu un pas înaintea tuturor şi de a aduce mereu tehnologii noi şi inovative în primplan.

Click aici pentru secţiunea site-ului nostru dedicată TBi Industries GmbH Germania.

Site web propriu: www.tbi-industries.com

 

Oxyturbo srl Italia

Logo_Oxyturbo

 

 

 

De 25 de ani produce şi dezvoltă în Italia, echipamente de sudare şi debitare oxigaz, reductoare de presiune, elemente de sigurantă şi accesorii pentru sudarea/debitarea oxigaz şi nu numai.

Click aici pentru secţiunea site-ului nostru dedicată Oxyturbo srl Italia.

Site web propriu: www.oxyturbo.com

 

HBS Bolzenschweiss-Systeme GmbH & Co. KG Germania


Această companie germană, este lider al industriei producătorilor de echipamente de sudare a bolţurilor şi bucşelor. Experienţa de peste 30 de ani şi produsele dezvoltate la rang de artă i-au ajutat să ajungă pe acest loc de frunte. De la echipamente de sudare manuală până la cele automate totul este la superlativ!

Click aici pentru secţiunea site-ului nostru dedicatăHBS Bolzenschweiss-Systeme GmbH & Co. KG Germania.

Site web propriu: www.hbs-info.de

 

Kühtreiber sro Republica Cehă

Logo_TIGER

Produsele fabricii cehe din care noi distribuim gama TIGER, reprezintă soluţia optimă pentru sudarea MMA, WIG - DC şi MIG/MAG din punct de vedere al preţului şi calităţii pentru utilizatorii profesionali şi nu numai. Soluţiile de control digital al parametrilor de sudare fac din echipamentele TIGER o sculă uşor de folosit şi cu randament maxim!

Click aici pentru secţiunea site-ului nostru dedicatăKühtreiber sro Republica Cehă - gama TIGER Welding.

Site web propriu: www.kuhtreiber.cz

X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!