Experiență în domeniu

Peste 20ani 300x300

Ultimele noutăți

Standardul EN 379 sau cum alegem o mască de calitate

Standardul EN 379 sau cum alegem o mască de calitate
Tot ceea ce trebuie sa stiti despre claritatea filtrului LCD  al unei masti.
Alegerea unei masti, implica mai mult decat sa o luati de pe un raft, sa o puneti pe cap si sa va apucati de treaba.
Trebuie luate in considerare un număr de elemente in procesul de alegere al mastii:  siguranta personala, confortul in utilizare si claritatea optica. Ultimul element a avansat de la ceva greu de cuantificat fara a testa masca, la ceva care poate fi clar cuantificat prin teste cu ajutorul standardului European EN379 1/1/1/1.
Citește mai departe...

Livrare națională

Livrare FAN Courier

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

azienda1Cu experienţa sa specifică din 1982 şi o vocaţie nativă pentru produse de calitate, Oxyturbo este o referinţă internaţională precisă în domeniul său. Alegerea celor mai bune materiale, aplicarea unor idei originale şi controlul meticulos al întregului proces de producţie dovedesc ţelul acestei companii care este afimat prin certificaea UNI EN ISO 9001.
Pe lângă linia de producţie de reductoare de presiune, Oxyturbo produce o gamă largă de instrumente şi soluţii pentru utilizarea practică şi inteligentă a buteliilor de gaz, ideale atât pentru cei din domeniul profesional cât şi pentru cei din segmentul hobby.

 

azienda-2

Această prezentare caracterizează produse certificate conform normelor CE şi TÜV. Toate sunt funcţionale şi sigure în utilizare, eficiente şi durabile. Oxyturbo consideră că un service eficient este la fel de important ca şi calitatea produselor sale şi de acceea asigură soluţii prompte şi flexibile pentru a satisface nevoile clienţilor săi şi pentru a optimiza durata producţie, valoareaa costului acesteia, durata transportului către client.

 

logo oxy

 

X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!