Experiență în domeniu

2022 25ani logo 300x300px

Ultimele noutăți

Standardul EN 12477: Mănuși de protecție pentru sudori

EN 12477 | Mănuși de protecție pentru sudori (versiunea consolidată)

Standardul european EN 12477 specifică cerințele pentru metodele de testare pentru mănușile de protecție pentru sudarea manuală, debitarea și procesele conexe. Mănușile de protecție pentru sudori cu standardul EN 12477, sunt conforme cu standardul EN 420, dar sunt semnificativ mai lungi și protejează mâinile și încheieturile în timpul sudării și lucrărilor conexe. De asemenea, protejează împotriva stropilor mici de metal topit, expunere scurtă cu expunere limitată la flacără, căldură convectivă și de contact și razele UV din arc.

Materialul pentru mănuși oferă o rezistență electrică minimă de până la 100 V (curent continuu) pentru sudarea cu arc. În plus, protejează împotriva șocurilor mecanice.

Standardul face distincție între mănușile de tip A și cele de tip B.

  • Mănușile de tip A îndeplinesc cerințe mai înalte și sunt recomandate pentru procesele de sudare grele
  • Mănușile de tip B oferă mai multă libertate de mișcare și sunt preferate pentru sudarea TIG.

Mănușile de protecție la sudare trebuie să fie marcate clar ca tip A sau B.

Citește mai departe...

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

azienda1Cu experienţa sa specifică din 1982 şi o vocaţie nativă pentru produse de calitate, Oxyturbo este o referinţă internaţională precisă în domeniul său. Alegerea celor mai bune materiale, aplicarea unor idei originale şi controlul meticulos al întregului proces de producţie dovedesc ţelul acestei companii care este afimat prin certificaea UNI EN ISO 9001.
Pe lângă linia de producţie de reductoare de presiune, Oxyturbo produce o gamă largă de instrumente şi soluţii pentru utilizarea practică şi inteligentă a buteliilor de gaz, ideale atât pentru cei din domeniul profesional cât şi pentru cei din segmentul hobby.

 

azienda-2

Această prezentare caracterizează produse certificate conform normelor CE şi TÜV. Toate sunt funcţionale şi sigure în utilizare, eficiente şi durabile. Oxyturbo consideră că un service eficient este la fel de important ca şi calitatea produselor sale şi de acceea asigură soluţii prompte şi flexibile pentru a satisface nevoile clienţilor săi şi pentru a optimiza durata producţie, valoareaa costului acesteia, durata transportului către client.

 

logo oxy

 

X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!