Experiență în domeniu

2022 25ani logo 300x300px

Ultimele noutăți

Standardul EN 12477: Mănuși de protecție pentru sudori

EN 12477 | Mănuși de protecție pentru sudori (versiunea consolidată)

Standardul european EN 12477 specifică cerințele pentru metodele de testare pentru mănușile de protecție pentru sudarea manuală, debitarea și procesele conexe. Mănușile de protecție pentru sudori cu standardul EN 12477, sunt conforme cu standardul EN 420, dar sunt semnificativ mai lungi și protejează mâinile și încheieturile în timpul sudării și lucrărilor conexe. De asemenea, protejează împotriva stropilor mici de metal topit, expunere scurtă cu expunere limitată la flacără, căldură convectivă și de contact și razele UV din arc.

Materialul pentru mănuși oferă o rezistență electrică minimă de până la 100 V (curent continuu) pentru sudarea cu arc. În plus, protejează împotriva șocurilor mecanice.

Standardul face distincție între mănușile de tip A și cele de tip B.

  • Mănușile de tip A îndeplinesc cerințe mai înalte și sunt recomandate pentru procesele de sudare grele
  • Mănușile de tip B oferă mai multă libertate de mișcare și sunt preferate pentru sudarea TIG.

Mănușile de protecție la sudare trebuie să fie marcate clar ca tip A sau B.

Citește mai departe...

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

 

{flv}oxyprod10{/flv}

 

Prezentare0Firma noastră se reflectă în orice produs

Poziţia autoritară pe piață a firmei OxyTurbo este rezultatul aplicării constante şi sistematice a alegerii proceselor tehnologice cele mai calificate pentru linia de producție şi prin aplicarea unui sistem modern de menținere la zi a tehnologiilor de fabricație.

Acest sistem este bazat pe metode operative complet dezvoltate mulțumită schimbului de informații dintre diferitele departamente: specializarea este încurajată dar, în acelaşi timp, oamenii lucrează în strânsă colaborare cu diferitele unități operative.

Întregul ciclu de fabricație, de la proiectarea formei, până la ambalare este completat cu departamente ale companiei care folosesc sisteme la frontierele cunoscute ale tehnologiei şi pentru un control general al întregului proces industrial, inspecții şi teste.

Creșterea comercială, dezvoltată împreună cu expansiunea facilităţilor logistice şi linii de fabricație: trei clădiri bine interconectate, asigură înalta eficienţă şi promptitudinea în reacții la nevoile clientului, chiar şi cele mai urgente şi mai complexe.

Atitudinea şi pasiunea pentru muncă a resurselor umane implicate pot fi văzute ca o valoare ţn plus a produselor, care distinge OxyTurbo ca o fabrică "orientată spre produs" care poate satisface planurile strategice ale clientului.

De aceea experienţa şi proiectele de viitor ale lui OxyTurbo sunt reflectate în toate produsele.

 

  

Prezentare1Ne concentrăm pe cerinţele pieţii

Firma OxyTurbo poate realiza produse proiectate de inginerii săi sau să dezvolte proiecte conform cererilor clienţilor săi.

Ca un adevărat creier al firmei, departamentul de cercetare-dezvoltare analizează cererile de pe piaţă şi dezvoltă proiecte complet fezabile conform cererilor pieţii şi așteptările clienților săi.

Pentru a atinge aceste rezultate, trebuie ca echipamentele profesionale şi resursele să fie folosite în cele mai bune condiţii.

Avem cel mai specializat şi mai avansat software împreună cu un laborator complet de teste şi prototipuri pentru că: materialele şi produsele trebuie să treacă inspecţii stricte, mai dure ca oricând ar trebui să funcţioneze o singură componentă sau întregul sistem în întreaga sa durată de funcţionare.

 

 

 

Prezentare2Noi muncim din greu încă din 1982 pentru a vă face munca mai uşoară

OxyTurbo a devenit o referinţă internaţională în cei peste 20 de ani de experienţă, pornind de la o mică afacere de familie: acesta este rezultatul unor alegeri precise si a unei creşteri sănătoase pe bazele tehnologiei inovative implementate în unităţile sale de producţie. Au fost făcute investiţii importante în sisteme avansate pentru a fi întotdeauna pe lungimea de undă a clientului. Abilitatea de a fi eficient şi versatil în acelaşi timp, îi permite firmei OxyTurbo de reuşi să satisfacă cele mai complexe cerinţe ale pieţii într-o manieră elegantă şi eficientă. Echipamentele robotizate şi computerizate sunt singurii protagonişti ai liniei de producţie şi asamblare automatizate, ei asigurând o marjă de toleranţă foarte mică, un nivel înalt de calitate pe parcursul procesului, o calitate foarte bună a suprafeţei finite şi un bun tratament de suprafaţă a metalului.

Pe linia noastră de asamblare rutina se numeşte excelenţă

Întreaga linie de asamblare a produselor OxyTurbo este supravegheată direct de către linii de monitorizare computerizate sub stricta supervizare a unor tehnicieni specializaţi.

Omul şi maşina nu se limitează doar la a supraveghea bunul mers al producţiei- Ei execută de asemenea o serie de teste coordonate ce conferă calităţi excelente pentru aproape 100% din produse la acest punct al procesului de fabricaţie. Întreg lotul va fi complet retestat la inspecţia finală. Compania are grijă în special de calitatea locului de muncă şi de comfortul lucrătorilor din toate departamentele pentru a reduce riscurile şi a dezvolta spiritul de echipă.

Noi le testăm unul câte unul: în acest fel devin produse OxyTurbo

Fiecare produs OxyTurbo în parte a fost proiectat şi realizat să reziste la cere mai dure condiţii de lucru şi să îşi menţină întreaga eficienţă. Înalta fiabilitate şi în consecinţă durata mare de utilizare a fiecărui produs derivă dintr-o serie de alegere a proiectării, alegerea precisă a materialelor şi a procedurilor specifice de producţie menite să facă structura mai puternică şi să protejeze toate punctele critice. Controalele sunt esenţiale cu această logică de lucru. Toate produsele sunt controlate în conformitate cu criterii precise de inspecţie: concepte precum "calitatea" şi "fiabilitatea" sunt bazate pe aceleaşi reguli stricte de la OxyTurbo.

  

 

Prezentare4Cei care ştiu şi au dreptul să o facă spun că suntem fiabili

Sistemul de producţie a OxyTurbo a fost certificat UNI EN ISO 9000:2000: această garanţie a calităţii este martora întregii fezabilităţi a sistemului de fabricaţie. SGS este biroul de certificare a cărui autoritate şi scrupule sunt cunoscute în toată lumea. OxyTurbo de asemenea deţine o serie de certificate internaţionale pentru angajarea sa tehnică şi calitativă în orice proces de producţie şi control astfel încât reţeaua sa comercială şi utilizatorii finali să fie protejaţi din toate punctele de vedere.

Procedurile de trasabilitate completeză logica fezabilităţii făcând posibil cunoaşterea întregii vieţi a produselor.

 

 

 

Prezentare5

Prezentare6Oamenii care ne ştiu produsele sunt cea mai bună reclamă a noastră

Clienţii firmei OxyTurbo sunt martorii cei mai credibili ai succesului ai unei fabrici care continuă să crească şi face faţă unor noi provocări ale pieţii ţintind direct spre rezolvarea problemei. OxyTurbo este un partener de încredere deoarece el lucrează în concordanţă cu nevoile şi aşteptările clienţilor săi pentru a-şi optimiza producţia. De aceea pragmatismul, hotărârea şi flexibilitatea sunt principalele

X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!