Experiență în domeniu

2022 25ani logo 300x300px

Ultimele noutăți

Standardul EN 12477: Mănuși de protecție pentru sudori

EN 12477 | Mănuși de protecție pentru sudori (versiunea consolidată)

Standardul european EN 12477 specifică cerințele pentru metodele de testare pentru mănușile de protecție pentru sudarea manuală, debitarea și procesele conexe. Mănușile de protecție pentru sudori cu standardul EN 12477, sunt conforme cu standardul EN 420, dar sunt semnificativ mai lungi și protejează mâinile și încheieturile în timpul sudării și lucrărilor conexe. De asemenea, protejează împotriva stropilor mici de metal topit, expunere scurtă cu expunere limitată la flacără, căldură convectivă și de contact și razele UV din arc.

Materialul pentru mănuși oferă o rezistență electrică minimă de până la 100 V (curent continuu) pentru sudarea cu arc. În plus, protejează împotriva șocurilor mecanice.

Standardul face distincție între mănușile de tip A și cele de tip B.

 • Mănușile de tip A îndeplinesc cerințe mai înalte și sunt recomandate pentru procesele de sudare grele
 • Mănușile de tip B oferă mai multă libertate de mișcare și sunt preferate pentru sudarea TIG.

Mănușile de protecție la sudare trebuie să fie marcate clar ca tip A sau B.

Citește mai departe...

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Fondatorul companiei

Principalul obiectiv al companiei este în principal definit de echipa de management şi viziunea ei. Domnul Alexander Binzel, fondatorul companiei, a fost un personaj foarte cunoscut în lumea sudurii pentru aproape patru decenii. După munca de dezvoltare pe care a dus-o în două mari companii din domeniul sudării, care a fost încununată de succes, scopul muncii sale astăzi este acela de a oferi consultanţă strategică conducerii companiei, identificarea de noi canale de distribuţie şi iniţierea de noi relaţii internaţionale.

aBinzel

Alexander Binzel

Directorul consilului de administraţie


Managementul 

Scopul şi filosofia companiei sunt în mare parte date de conducere şi de viziunea acesteia. Pe baza experienţei Domnului Alexander Binzel, astăzi, doi fii ai săi Felix Binzel şi Oliver Binzel conduc cu succes activităţile operaţionale şi promovează mai departe extinderea companiei. Al treilea fiu al său, Philipp Binzel, este în prezent angajat în pregătirea unei noi fabrici în Brazilia. Astăzi, ei constituie a treia generaţie a familiei Binzel care continuă tradiţia în domeniul pistoletelor de sudare.

fBinzelobinzel

Felix Binzel                                     Oliver Binzel

Director general                                Director general


Compania

TBi Industries este o firmă de familie de mărime medie cu vechi tradiţii în industria de pistolete pentru sudare. In interiorul firmei, am stabilit un standard înalt de competenţă socială şi tehnică pentru angajaţii noştrii şi scopul nostru este să atingem performaţa maximă pentru clienţii noştrii. Pentru noi, calitatea şi service-ul sunt întotdeauna pe primul loc .

bildcollage_unternehmen2

 

 

 

 

 

Ne-am stabilit obiectivul de a dezvolta produse excelente d.p.d.v. tehnic şi de a fi lideri pe plan mondial în producerea pistoletelor de sudare. Pentru a atinge acest obiectiv, avem pe de o parte infrastructură de producţie înalt specializată iar, pe de cealaltă parte, am investit considerabil în dezvoltarea de produse inovative şi de o calitate din ce în ce mai crescută; aproape 10% din echipa noastră lucrează în departamentul de cercetare-dezvoltare! În plus, noi menţinem o relaţie strânsă şi avem cooperări frecvente cu institute de sudare cunoscute, precum şi cu specialişti din afara organizaţiei noastre.


Ca rezultat, acum putem oferi o gamă completă de produse pentru procedeele MIG/MAG, WIG şi Sudare cu Plasmă, technologie robotizată, push-pull şi sisteme de sârmă rece, precum şi debitare cu jet de plasmă. Produsele noastre şi-au căpătat dealungul timpului o reputaţie bună în întreaga lume.
 

bildcollage_unternehmen1 


 

Istoricul companiei

 

2013

Introducerea unor produse noi ca sisteme robotizate RoboMIG Push-Pull, pistolete pentru sudarea în rost îngust, pistolete cu două circuite de răcire cu performanțe superioare sau gama de pistolete TBi Basic.
La expoziția mondială Welding & Cutting de la Essen, noi și interesante produse au putut fi văzute înainte de fabricația de serie, avantajele tehnologiei pistoletelor TBi fiind demonstrată în diferite aplicații practice.

 

2012

Prezentarea noilor pistolete pentru sudarea manuală MIG/MAG Tbi Expert și a pistoletului Push-Pull TBi PP-TX complet reproiectat. Pistoletul heavy-duty TBi RM82W cu două circuite de răcire completează linia robotică RM2.

 

2011

TBi primește mai multe comenzi mari pentru sistemele de sudare robotizate. Reprezentanța noastră de vânzări din China se mută într-un sediu mult mai spațios. Noi demonstrații de procese au fost adăugate centrului tehnologic din Fernwald.

 

2010

Începe comercializarea noii serii de pistolete robotizate RM2 - un sistem complet modular. Pistoletele RM2 au fost dezvoltate în concordanță cu filosofia TBi și pentru a oferi performanță de top cu un volum minim de investiții și costuri de operare.

 • 2009

Introducerea noului pistolet robotizat Infiniturn  care permite rotirea gâtului cu 360° cu sistem de răcire cu aer sau lichid. Inaugurarea noului centru de aplicaţii şi tehnologii la sediul central al TBi din Fernwald.

O prezentare plină de succes la Expoziţia Welding&Cutting de la Essen. Sunt prezentate pistoletele de sudare de înaltă calitate şi sunt oferite dezvoltări noi ale proceselor de sudare şi de integrare a sistemelor. Cele 40 de produse noi demonstrează capacitatea inovatoare a companiei.

 • 2008

TBi este singurul producător de pistolete din lume care oferă o garanţie de un an pentru TCP-ul (Tool Center Point) pistoletelor de sudare robotizată RoboMIG.

 Ne-am mutat în noua noastră locaţie pentru vânzări şi logistică în Fernwald. Pe un spatiu de mai mult de 6.000 mp ne bucurăm de spaţiu de depozitare, infrastructură optimizată şi spaţiu necesar dezvoltării ulterioare.
 • 2007

Pistoletele extrem de specializate şi personalizate pentru sudarea MIG şi TIG pentru aplicaţii robotizate, ne ajută să câştigăm furnizorii mondiali de componente pentru industria auto ca si clienţi.

Multi producători de roboţi dotează produsele lor cu pistolete TBi RoboMIG la expoziţia mondială de la Shanghai.
 • 2006

Reuşim să continuăm creşterea sănătoasă din ultimii ani şi din nou să atingem cote ridicate ale cifrei de afaceri şi a profitului. Pistoletele noastre de sudare Tandem (Twin Wire) TBi TD9 şi TD10 au un succes mondial în industria constructoare de automobile la sudarea cu viteze mari. Performanţe fără egal pentru pistoletele de sudare cu plasmă.

 • 2005

Noile mânere pentru pistoletele MIG şi TIG sunt gata de a fi introduse pe piaţă. Sărbătorim introducerea pe piaţă cu succes a numeroase produse inovative, pe care le prezentăm pentru prima dată publicului larg la expoziţia internaţională de la Essen "Welding & Cutting 2005".
Printre aceste noi produse, cele mai importante au fost noile noastre pistolete de sudare cu plasmă şi plasmă cu pudră, pistoletul Plasma-MIG, Pistoletele Tandem, Pistoletul pentru acoperirea suprafeţelor şi multe alte interesante produse şi procedee noi. În celula noastră robotizată am demonstrat fiabilitatea brazării unei table de magneziu cu sârmă de magneziu.

 • 2004

Compania se reorganizează datorită expansiunii sale economice şi devine „TBi Industries GmbH”.

 • 2003

Un nou pas de început pentru demararea etapei de cercetare şi dezvoltare a unui pistolet hibrid plasma-MIG, finalizarea pistoletelor răcite cu gaz pentru sudarea robotizată, pistolete de sudare cu două căi de gaz şi pistolete robotizate cu absorbţie de noxe; de asemenea se extinde producţia seriei de pistolete „TOP-Line” în domeniile unde se cere performanţă extremde ridicată.

 • 2002

Continuarea dezvoltării noului sistem de avans al sârmei „planetary” şi pistoletelor de sudare cu două sârme.

 • 2001

Completarea Seriei „TBi 2000”. Aceasta include răcirea cu aer şi lichid a pistoletelor de sudare MIG pentru sudarea manuală şi automată.

 • 2000

Completarea întregii serii de pistolete pentru sudarea robotizată. Pistoletul din oţel inoxidabil, răcit cu apă, cu două căi separate de gaz, contact forţat al sârmei pe duza de contact, revoluţionează sudarea robotizată scăzând consumul de gaz cu până la 50%. Industria producătoare de autoturisme şi furnizorii acesteia sunt clienţii noştri.

 • 1999

Extinderea companiei TBi Industries. Planificarea achiziţionării a încă 1000mp de spaţiu de producţie şi realizarea acestui deziderat la sfârşitul anului 2000.

 • 1995

Formarea TBi Industries GmbH & Co.KG ca şi centru de cercetare dezvoltare şi firmă de distribuţie. Sunt dezvoltate şi lansate pe piaţă în următorii ani multe produse inovative

 • mai 1990

Înfiinţarea T+B Schweißtechnik GmbH cu Dl. Alexander Binzel ca Director General. În anii ce au urmat, compania a crescut constant prin comercializarea şi producerea de pistolete şi accesorii pentru procedeul GMAW.

X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!