Experiență în domeniu

Peste 20ani 300x300

Ultimele noutăți

Standardul EN 379 sau cum alegem o mască de calitate

Standardul EN 379 sau cum alegem o mască de calitate
Tot ceea ce trebuie sa stiti despre claritatea filtrului LCD  al unei masti.
Alegerea unei masti, implica mai mult decat sa o luati de pe un raft, sa o puneti pe cap si sa va apucati de treaba.
Trebuie luate in considerare un număr de elemente in procesul de alegere al mastii:  siguranta personala, confortul in utilizare si claritatea optica. Ultimul element a avansat de la ceva greu de cuantificat fara a testa masca, la ceva care poate fi clar cuantificat prin teste cu ajutorul standardului European EN379 1/1/1/1.
Citește mai departe...

Livrare națională

Livrare FAN Courier

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Logo_TIGER
TIGER WELDING - ... Sudare accesibilă tuturor! ...

Începând cu luna mai a anului 2007, la 10 ani de la înfiinţare, firma S.C. SUDURA S.R.L. aduce pe piaţa din România produsele brandului ceh TIGER al firmei Kühtreiber sro.

Motivaţia pentru care am ales acest brand este seriozitatea firmei producătoare şi raportul optim preţ performanţă al tuturor produselor acestei firme.

Calitatea superioară a produselor, seriozitatea firmei partenere, dezvoltarea continuă a gamei de produse şi nu în ultimul rând preţurile accesibile pentru piaţa românească de echipamente profesionale şi industriale recomandă gama TIGER ca fiind una din cele mai bine cotate mărci de echipamente de sudare din Europa şi nu numai.

X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!