Experiență în domeniu

2022 25ani logo 300x300px

Ultimele noutăți

Standardul EN 12477: Mănuși de protecție pentru sudori

EN 12477 | Mănuși de protecție pentru sudori (versiunea consolidată)

Standardul european EN 12477 specifică cerințele pentru metodele de testare pentru mănușile de protecție pentru sudarea manuală, debitarea și procesele conexe. Mănușile de protecție pentru sudori cu standardul EN 12477, sunt conforme cu standardul EN 420, dar sunt semnificativ mai lungi și protejează mâinile și încheieturile în timpul sudării și lucrărilor conexe. De asemenea, protejează împotriva stropilor mici de metal topit, expunere scurtă cu expunere limitată la flacără, căldură convectivă și de contact și razele UV din arc.

Materialul pentru mănuși oferă o rezistență electrică minimă de până la 100 V (curent continuu) pentru sudarea cu arc. În plus, protejează împotriva șocurilor mecanice.

Standardul face distincție între mănușile de tip A și cele de tip B.

  • Mănușile de tip A îndeplinesc cerințe mai înalte și sunt recomandate pentru procesele de sudare grele
  • Mănușile de tip B oferă mai multă libertate de mișcare și sunt preferate pentru sudarea TIG.

Mănușile de protecție la sudare trebuie să fie marcate clar ca tip A sau B.

Citește mai departe...

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Logo_TIGER

Tiger Welding - ...Sudare accesibilă tuturor!...

Producătorul ceh de echipamente de sudare TIGER este specializat în dezvoltarea, producerea şi comercializarea echipamentelor de sudare. Până în anul 2007, marca TIGER a fost destinată exclusiv exportului, însă, datorită succesului său pe pieţele străine, s-a început distribuţia şi pe pieţele din Republica Cehă şi Slovacia.

Principiile noastre de a dezvolta relaţiile cu partenerii de afaceri se bazează pe satisfacţia lor, începând cu utilizatorul final, oriunde s-ar afla el în lume. Încercăm să atingem cea mai bună calitate şi fiabilitate a echipamentelor produse de noi, o distribuţie rapidă şi calitativă a echipamentelor, service, suport în vânzări şi consiliere.

Distribuţia -  de la început, departamentul de vânzări a creat o reţea de distribuţie cu un areal ce acoperă Republca Cehă. Cu timpul, afacerea s-a extins şi în afara Cehiei cu ajutorul partenerilor noştrii externi. Unul din ei este S.C. SUDURA S.R.L. - Bucureşti, România.

Producţia - alegerea atentă a furnizorilor, procesul de educare continuă a echipei de producţie, verificarea frecventă a standardelor de calitate a produselor permit atingerea unor sandarde înalte de calitate şi fiabilitate pentru produsele TIGER.

Firma producătoare cooperează cu producători şi furnizori de renume de componente şi piese de schimb pentru echipamente de sudare.

INOVAŢIE ŞI DEZVOLTARE - departamentul de cercetare şi dezvoltare face eforturi susţinute de a satisface cererile clienţilor produselor TIGER. Se pune un accent deosebit pe dezvoltarea şi producerea de noi echipamente de sudare, mai fiabile, cu calităţi superioare la sudare şi cu un control cât mai facil al parametrilor de sudare.

GAMA DE PRODUSE - echipa departamentului de cercetare şi dezvoltare a introdus în producţie până în prezent peste 50 de tipuri de echipamente de sudare şi variante ale acestora pentru procedeul de sudare MIG/MAG şi peste 25 de tipuri de echipamente de sudare invertorizate pentru sudarea MMA şi WIG.

  • invertoare MMA
  • invertoare WIG- DC/MMA cu amorsare cu curent de înaltă frecvenţă (HF), curent pulsat şi funcţie cilcu
  • echipamente de sudare MIG/MAG cu control analogic, digital sau synergic
  • unităţi de avans a sârmei
  • unităţi de răcire a lichidului pentru pistoletele de sudare răcite cu lichid

Despre1


X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!