Experiență în domeniu

2022 25ani logo 300x300px

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Utilizarea recondiționării prin sudare în industria medicală

Ce isi propune proiectul:

-                             Cresterea competitivitatatii in domeniul distribuției echipamentelor și a consumabilelor pentru sudare precum și în domeniul realizării de produse sudate și al recondiționării prin sudare.

-                              Identificarea principalelor tipuri de proteze care pot fi supuse procesului de personalizare prin aplicarea operațiilor de recondiționare;                   

-                             Identificarea principalelor tipuri de materiale utilizate la realizarea protezelor medicale;     

-                             Depunere cererii de brevet de invenție  si obtinerea acestuia.

Ce putem reconditiona/repara prin sudare?

   Aliajele uzuale folosite pentru realizarea protezelor și a dispozitivelor medicale sunt: titanul și aliajele de titan, otelurile inoxidabile precum  și aliajele de cobalt-crom, de accea vom folosi echipamente si accesorii specifire pentru sudarea acestor materiale

(scaune cu rotile, bastoane, cârje, etc.).

P1

Aspectul inovativ al proiectului:

Atât pe parcursul proiectului cât și după finalizarea acestuia, SUDURA SRL  intentionează să introducă în domeniul de activitate al firmei noile tehnologii de recondiționare propuse.

SUDURA SRL dispune de echipamentele necesare realizării operațiilor de sudare (TIG, MIG) precum și de angajați cu pregătire în domeniul proceselor de sudare (2 ingineri sudori) care pot înțelege și implementa cu succes tehnologiile de sudare oferite de către furnizor. Această soluție tehnologică nu este implementată pe piața romanească, astfel că potențialul său de utilizare este ridicat, putând fi adaptată foarte ușor la cerințele clientului datorită flexibilitatii oferite de soluția tehnologică propusă.

Personalul SUDURA SRL este instruit in vederea realizarii acestui proiect. Instruirea a fost atat teoretica cat si practica in cadrul Facultati de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Politehnica Bucuresti sub atenta supraveghere a Conf. Dr. Ing. Rontescu Corneliu.

P2

P3

P4

X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!