Experiență în domeniu

2022 25ani logo 300x300px

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Pistolete de sudare cu duză de contact din carbon

Pistoletele de sudare TBi Carbon au fost dezvoltate pentru a susţine şi îmbunătăţi procesele moderne de brazare şi sudare. Aceste procese sunt din ce în ce mai mult folosite în industria auto pentru a prelucra materiale ca magneziu sau pentru a suda materiale aliate. Pistoletele din gama Carbon sunt echipate cu duză de contact din grafit, care creşre semnificativ performanţele la sudarea sau brazarea cu "arc rece".

 

graphitstromduese Duza de contact TBi Graphite

Duza de contact TBi Graphite a fost dezvoltată pentru utilizarea brazării MIG şi pentru sudarea cu sârme de aluminiu şi magneziu. Suportă şi procedeele moderne de sudare cu "arc rece".

Avantaje:
- previne topirea suplimentară a sârmei la sfârşitul procesului de sudare
- proprietăţi bune de amorsare
- durată de utilizare foarte lungă pentru utilizarea cu sârme moi
- reducerea problemelor de alimentare şi avans a sârmei (blocajelor)
pdfLogo 
     
 7w_carbon  TBi 7W Carbon

 max. 400A (240A cu duză de contact TBi Graphite)
Diam. sârmă: 0.8 / 1.0 / 1.2 mm
Metoda de răcire: răcire cu lichid
 pdfLogo
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!