• 27 aprilie 2024 16:31

SUDURA SRL

CALITATE din 1997!

Oxyturbo srl Italia

azienda1Cu experienţa sa specifică din 1982 şi o vocaţie nativă pentru produse de calitate, Oxyturbo este o referinţă internaţională precisă în domeniul său. Alegerea celor mai bune materiale, aplicarea unor idei originale şi controlul meticulos al întregului proces de producţie dovedesc ţelul acestei companii care este afimat prin certificaea UNI EN ISO 9001.
Pe lângă linia de producţie de reductoare de presiune, Oxyturbo produce o gamă largă de instrumente şi soluţii pentru utilizarea practică şi inteligentă a buteliilor de gaz, ideale atât pentru cei din domeniul profesional cât şi pentru cei din segmentul hobby.

 

azienda-2

Această prezentare caracterizează produse certificate conform normelor CE şi TÜV. Toate sunt funcţionale şi sigure în utilizare, eficiente şi durabile. Oxyturbo consideră că un service eficient este la fel de important ca şi calitatea produselor sale şi de acceea asigură soluţii prompte şi flexibile pentru a satisface nevoile clienţilor săi şi pentru a optimiza durata producţie, valoareaa costului acesteia, durata transportului către client.

logo oxy

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verified by MonsterInsights