• 27 aprilie 2024 16:31

SUDURA SRL

CALITATE din 1997!

Despre HBS Bolzenschweiss-Systeme GmbH & Co. KG

firma_ro

HBS – Un succes internațional cu produse și soluții inovatoare

 

HBS este o companie de mărime medie, fondată acum  mai mult de 30 de ani, situată în orașul bavarez Dachau din Germania. Jumătate din producție este exportată în peste 50 de țări de pe toate continentele.
 

 

Linia completă și inovativă de produse a evoluat  de lai cererile individuale ale piețelor până la cele mai extinse domenii pe care le deservim. O gamă completă de sisteme pentru sudarea piulițelor și bolțurilor și accesorii care vine să completeze gama noastră de produse și sisteme pentru sudarea manuală semiautomată precum și echipamente complet autometizate cu sisteme CNC.

 

 

 

Capacitatea noastră de a dezvolta noi produse folosind tehnologie de ultimă generație este demonstrată de numeroasele patente înregistrate în toată lumea și de numeroasele premii ale industriei naționale și internaționale.

 

 

 

Weltkarte-gelb_grau-engl-100210

 

 

Oferim pentru clienții noștri cea mai nouă și cuprinzătoare linie de bolțuri pentru sudare. Linia de produse include cinci procedee de sudare, 12 modele de serie precum și 30 de opțuni disponibile pentru a putea personaliza aceste sisteme. Cu acest arsenal de produse putem cu precizie soluția cea mai bună și cu costurile cele mai reduse către cele mai eficiente procedee de sudare prin produsele noastre.
 

 

HBS a fost deja certificat conform DIN EN ISO 9001 din 1994 – și din 2010 este certificat conform DIN EN ISO 9001:2008.
 

 

HBS – Politica / Misiunea Companiei

63efbb9b60

HBS este liderul mondial în dezvoltarea, producția, marketing-ul și service-ul unor echipamente și sisteme inovative pentru tehnologii sudare, fixare și îmbinare.

Suntem conștienți că produsele și serviciile de top pot fi create doar de firme care sunt dedicate unor standarde de top. 

Recomandările noastre – cele patru coloane – sunt rezultantele obiectivelor noastre de afaceri care se bezează pe rezultatele obținute în trecut. În plus ele sunt bazate pe o creștere durabilă.

 

Clienți mulțumiți

Dorim să îndeplinim nevoile și cererile clienților noștri în cel mai bun mod cu putință pentru a deveni furnizorul lor preferat. Doar un client mulțumit va rămâne clientul nostru.  Only a satisfied customer will remain our customer. Închieierea unui contract – competent din punct de vedere tehnic și în timp util – este o condiție esențială pentru a stabili o cooperare eficientă și efectivă cu clienții noștrii.

Calitate
Produsele cu un grad înalt de calitate conving clientul în timpul funcționării și obțin o acceptabilitate pe piață. Ca urmare, o calitate garantată a produselor și serviciilor noastre este cheia pentru definirea clară și controlată a proceselor care sunt îmbunătățite continuu. Scopul nostr5u este atingerea țintei de Zero Defecte.

Inovare
Cercetările ample cu privire la sudarea bolțurilor ne-au adus cunoștințe specifice detaliate pe care noi le transformăm în noi echipamente, tehnici și procese inovative. 

Protecția supremației noastre pe piață este bazată pe dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a componentelor, unităților și sistemelor noastre. Acest lucru este atins printr-o cooperare strânsă la nivel internațional cu universități și institute de cercetare în domeniul sudării și metalurgiei.

Oameni motivați
Pentru a ne atinge obiectivele, utilizăm cea mai importantă resursă a noastră: personalul nostru. Susținem responsabilitatea angajaților noștri în exercitarea atribuțiilor lor și ne susține, de asemenea, educația continuă a acestora. Personal calificat și bine informați lucrează independent. Ei ne oferă idei și îmbunătățiri și to ei sunt în măsură să-și dezvolte abilitățile creative la locul de muncă. Ambele, o structură organizatorică plată și lucrul real în echipă, susțin o cooperare în și între departamente, cresc calitatea muncii și motivația fiecărui individ.

 

HBS – Cercetare & Dezvoltare

 

Angajamentul nostru către industrie și clienții noștri

  • HBS este atent mereu la tehnologiile și metodele de fabricație în schimbare, noi materiale și aplicații inovative.

  • În strânsă colaborare cu Universități și institute de cercetare pentru tehnologii de sudare și metalurgie ne străduim să fim liderul tehnologiei, producând echipamente inovative și câștigând patente și premii internaționale.

  • În fiecare an am fost liderul industrial al acestui domeniu folosind într-un procentaj mare din veniturile noastre pentru actualizarea liniei noastre de produse pentru ca ele să îndeplinească cerințele unei piețe care crește și este în continuă schimbare.

  • Folosind produsele noastre vă asigurați succesul pe piață.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verified by MonsterInsights