• 27 aprilie 2024 21:18

SUDURA SRL

CALITATE din 1997!

Sisteme de pistolete pentru sudarea robotizată MIG/MAG TBi RoboMIG RM2

Sisteme de pistolete pentru sudarea robotizată MIG/MAG TBi RoboMIG RM2
 
bildstreifen RM2
Linia de produse TBi RM2 a evoluat în urma unei cercetări extensive și a optimizării performanțelor pistoletelor. TBi s-a concentrat pe funcționalitate și performanță în timp ce a asigurat operarea sigură și o mentenanță conformatbilă pentru utilizator. 

Seria de pistolete RM2 furnizează un corp robust și convingător, un sistem complet modular pentru adaptarea perfectă la diferite procese de sudare și operarea cu costuri optime. 

Pe lângă modelele standard, sunt disponibile pistolete speciale pentru a acoperi nevoi specifice.

 

Serie RM2
  • Pistoletele

Un total de 8 modele de pistolete, răcite cu aer sau lichid, acoperă practic întreaga gamă de aplicații. Pistoletele sunt disponibile în diferite geometrii și în versiuni L extra lungi. Din motive de întreținere, ele pot fi schimbate rapid.

 

RM2 Schlauchp
  • Asamblu de cabluri

Asamblul de cabluri include interfața către pistoletul de sudare la capatul său. Este poziționat precis în dispozitivul de montare a pistoletului printr-un conector cu canal de pană.

 

RM2 HW
  • Sistemul de articulație Hollow-Wirst

Întreaga gamă de pistolete este disponibilă de asemenea pentru articulația robotizată „Hollow-Wrist. Sistemul de montare formează conexiunea între pistolet și robot și este disponibil în varianta rigidă sau cu mecanismul de siguranță integrat. Asamblul de cablu este disponibil în varianta opțională cu capacitate de rotire nelimitată, chiar și pentru sistemele răcite cu lichid.

 

prospekte-RM2
  • Catalogul sistemului de pistolete TBi RM2

În acest catalog veți găsi informații detaliate cu privire la sistemul de pistolete RM2.

Îl puteți descărca de aicipdfLogo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verified by MonsterInsights