Experiență în domeniu

2022 25ani logo 300x300px

FB Like Box

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Logo_TIGER

Tiger Welding - ...Sudare accesibilă tuturor!...

Producătorul ceh de echipamente de sudare TIGER este specializat în dezvoltarea, producerea şi comercializarea echipamentelor de sudare. Până în anul 2007, marca TIGER a fost destinată exclusiv exportului, însă, datorită succesului său pe pieţele străine, s-a început distribuţia şi pe pieţele din Republica Cehă şi Slovacia.

Principiile noastre de a dezvolta relaţiile cu partenerii de afaceri se bazează pe satisfacţia lor, începând cu utilizatorul final, oriunde s-ar afla el în lume. Încercăm să atingem cea mai bună calitate şi fiabilitate a echipamentelor produse de noi, o distribuţie rapidă şi calitativă a echipamentelor, service, suport în vânzări şi consiliere.

Distribuţia -  de la început, departamentul de vânzări a creat o reţea de distribuţie cu un areal ce acoperă Republca Cehă. Cu timpul, afacerea s-a extins şi în afara Cehiei cu ajutorul partenerilor noştrii externi. Unul din ei este S.C. SUDURA S.R.L. - Bucureşti, România.

Producţia - alegerea atentă a furnizorilor, procesul de educare continuă a echipei de producţie, verificarea frecventă a standardelor de calitate a produselor permit atingerea unor sandarde înalte de calitate şi fiabilitate pentru produsele TIGER.

Firma producătoare cooperează cu producători şi furnizori de renume de componente şi piese de schimb pentru echipamente de sudare.

INOVAŢIE ŞI DEZVOLTARE - departamentul de cercetare şi dezvoltare face eforturi susţinute de a satisface cererile clienţilor produselor TIGER. Se pune un accent deosebit pe dezvoltarea şi producerea de noi echipamente de sudare, mai fiabile, cu calităţi superioare la sudare şi cu un control cât mai facil al parametrilor de sudare.

GAMA DE PRODUSE - echipa departamentului de cercetare şi dezvoltare a introdus în producţie până în prezent peste 50 de tipuri de echipamente de sudare şi variante ale acestora pentru procedeul de sudare MIG/MAG şi peste 25 de tipuri de echipamente de sudare invertorizate pentru sudarea MMA şi WIG.

  • invertoare MMA
  • invertoare WIG- DC/MMA cu amorsare cu curent de înaltă frecvenţă (HF), curent pulsat şi funcţie cilcu
  • echipamente de sudare MIG/MAG cu control analogic, digital sau synergic
  • unităţi de avans a sârmei
  • unităţi de răcire a lichidului pentru pistoletele de sudare răcite cu lichid

Despre1


X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul www.sudura.com, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!